Muurverf Buiten

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Buiten schilderen

Als je buiten gaat schilderen koop je voor het beste en mooiste resultaat  professionele verf van SikkensCaparol of Sigma. Vooral voor de buitenmuren is het verstandig om te kiezen voor kwaliteitsverf die goed hecht en vuil en regen afstoot. Een uitstekend presterende buiten muurverf is Caparol Amphibolin. Deze watergedragen duurzame buiten verf is universeel en oplosmiddelvrij met een minimale emissie. De amphibolin is te gebruiken op bijna alle soorten ondergronden, ook toepasbaar op PVC, hout en verzinkt staal. Deze buiten muurverf heeft een specifieke samenstelling waardoor het zogenaamde schrijfeffect  welk optreed bij donkere kleuren en waardoor krassen en vegen extra opvallen, verminderd.

Buitenmuurverf

Bij het ontwikkelen van een buitenmuurverf wordt deze getest op de blootstelling aan zon, regen, sneeuw, wind en vorst. Het is dan ook niet mogelijk om de standaard latex buiten te gebruiken. Andersom kan meestal wel, buitenmuurverf kan bijna altijd ook binnen gebruikt worden. Controleer de muur voor het schilderen altijd op barsten, gaten en scheuren. Repareer de muur voordat je erover gaat schilderen. Heb je een muur met diepe voegen, gebruik dan een flexibele roller om de voegen eenvoudig te voorzien van verf.

Buitenmuur reinigen

Voor het mooiste resultaat moet de muur vooraf goed gereinigd worden. Verf hecht het beste op een schone muur. Een hogedrukspuit biedt de uitkomst om de muur even goed onder handen te nemen.