Sikkens Verf

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 27

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 27

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Sikkens Verf Kopen

Sikkens verf kopen


Als je online Sikkens verf, beits of lak wilt kopen ben je bij Profiverf aan het juiste adres. Sikkens verf verkopen wij tot wel 35% goedkoper.


Sikkens verf Sikkens verf kopen doe je als je op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid. Sikkens is ervan overtuigd dat kwaliteit en duurzaamheid loont en dat het de enige weg is om verder te groeien. De vraag naar duurzaamheid wordt steeds groter in de bouwwereld en in het eigen huis. De eerste Sikkens verf is gemaakt en verkocht in een kleine fabriek in Groningen. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk en kun je de Sikkens verven, beitsen en lakken nu echt overal kopen. Voorheen waren het nog vooral professionele schilders die Sikkens verf kochten, tegenwoordig worden de producten ook steeds meer gebruikt door doe-het-zelvers.

Sikkens verf kopen

 

Waarom Sikkens verf kopen?

De twee belangrijkste redenen om Sikkens verf te kopen in plaats van een verf uit een bouwmarkt, is omdat de bescherming in jaren en het rendement per verpakking bij Sikkens producten een stuk hoger ligt. Indien je met Sikkens schildert is de maximale bescherming 8 jaar, de goedkopere varianten bieden een bescherming tot maximaal 6 jaar. Procentueel gezien biedt Sikkens verf gemiddeld dus 33% langer bescherming.

Voor het rendement geldt dat er met 1 liter Sikkens maximaal 16 m2 geverfd kan worden, goedkopere varianten halen maximaal tussen de 11 m2 en 13,5 m2.

Als je het rendement en bescherming terug telt naar  de prijs per liter, dan is Sikkens verf helemaal niet zo duur meer. Niet voor niets dat beroepsschilders professionele merken verkiezen boven de lager geprijsde bouwmarkt verf.

Sikkens verkoop doelstelling

Het doel van Sikkens is dat klanten die schilderen met Sikkens verf een topresultaat behalen. Dat doel bereiken ze door continue innovatie met behulp van hun onderzoeksafdeling. Maar ook het geven van advies, voorlichting en zelfs trainingen. Met de milieuvriendelijke BL producten, koop je een Sikkens verf die het milieu in ere houdt. Wens je Sikkens verf, beits of lak te kopen die (nog) niet te vinden is op profiverf.nl, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij kunnen vrijwel alle Sikkens producten leveren tegen een goedkope prijs.
 

Sikkens voordelig kopen, of Flexa?

Flexa is te verkrijgen in de bouwmarkt en Sikkens koop je bij een specialist. Beide verf merken zijn afkomstig uit de fabriek van AkzoNobel. Echter verschillen de merken wel degelijk van elkaar. De bestanddelen van beide verf merken verschillen dermate dat dit terug te zien is in de prijs en kwaliteit. Ook wanneer je gaat schilderen merk je dat Sikkens verf zich soepeler laat verwerken. De vloeiing is beter en bij het lakken is niet alleen de aanvangsglans een stuk hoger, ook het glansbehoud is beter. Waar eerst alleen beroepsschilders uit de voeten kwamen met Sikkens is na een wijziging in de bestanddelen ervoor gezorgd dat de producten nu ook gemakkelijk te gebruiken zijn door doe-het-zelvers. Met de eenvoudige verwerking en snelle droging behaald nu iedereen een perfect resultaat.


Sikkens verf Rubbol

Sikkens Rubbol is de bekendste lijn van Sikkens. Deze serie is ooit begonnen als een topkwaliteit autolak. Tegenwoordig is Sikkens Rubbol niet meer weg te denken in de schilderswereld. Sikkens Rubbol krijg je tegenwoordig in alle denkbare glansgraden en toepassingen. Een aantal veel verkochte Rubbol producten zijn de  Sikkens Rubbol Satura plusSikkens Rubbol BL PrimerSikkens Rubbol AZ plusSikkens Rubbol BL Satura en de Sikkens Rubbol EPS plus.

Sikkens verf Alpha

Sikkens Alpha muurverf voor binnen en buiten zorgt voor een goeie bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. De eerste latex muurverf van Sikkens was de Alphatex SF. Overige Alpha muurverven die wij verkopen zijn de Sikkens Alphatex IQ en de Sikkens Alpha Topcoat.

Sikkens voordelig

 

AkzoNobel en Sikkens 

AkzoNobel, het bedrijf achter  Sikkens is een Nederlandse multinational waarvan het hoofdkantoor in Amsterdam ligt. Sikkens die al sinds 1792 bestaat is de oudste Nederlandse ‘’voorouder’’. Pas later kwamen er via een tal van fusies nieuwe namen bij.

 

Sikkens Kleuren

De kleurenwaaiers die Sikkens biedt zijn conform de internationale kleurenstandaard. De verschillende collecties zorgen voor voldoende keuze voor alle ondergronden. De bekendste is het Sikkens 4041 Color Concept. Deze kleurenwaaier wordt vaak gezien als maatstaf in de kleurenwereld. Onze mengmachines kunnen alle denkbare kleuren mengen, u bent dus helemaal vrij in uw kleurkeuze.

 

Sikkens afkortingen:

 BL = Blue Line, water gedragen (milieuvriendelijk). De Sikkens BL producten kunnen niet op metaal gebruikt worden. (bijvoorbeeld: Sikkens Rubbol BL SaturaSikkens Rubbol BL Azura en Sikkens Rubbol BL Primer )


EPS= Een-Pot-Systeem, combinatie van een grondverf en een dekkende gekleurde laag. Grote verschil met standaard verf is dat deze verf ademt waardoor er geen aparte grondverf nodig is. (bijvoorbeeld: Sikkens Rubbol EPS plus)

Google+