KloosterTrots

KloosterTrots

7 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

KloosterTrots, vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard

KloosterTrots legt zich sinds 1984  toe op de productie en verkoop van ambachtelijke reinigings- en onderhoudsmiddelen met specifieke toepassingen, voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Flexibiliteit in combinatie met een niet te evenaren prijs-kwaliteitsverhouding heeft het merk KloosterTrots tot een vaste waarde gemaakt op de toch al ruime markt op het gebied van reinigingsproducten. De unieke producten van KloosterTrots zijn door meerdere partijen nagemaakt, maar nog nooit is er iemand in geslaagd de kwaliteit te evenaren.

KloosterTrots Producten

De producten KloosterTrots CleanolineKloosterTrots Plafond & Verfwerk ReinigerKloosterTrots Kunststof-Reiniger en KloosterTrots Vloerzeep staat garant voor kwaliteit. Ze zijn tevens allen afkomstig uit het familiebedrijf genaamd ''De Zeeperij''. De kennis in combinatie met het hechte team zorgen voor de juiste spirit wat zich uit in constante kwaliteit.

Duurzaam reinigen

KloosterTrots legt bij het ontwikkelen van haar producten de nadruk op duurzaamheid. Op deze manier wordt er op een verantwoorde manier gereinigd. Inmiddels hebben ze 30 jaar ervaring opgedaan op het gebied van reinigings- en onderhoudsmiddelen en lopen ze op veel zaken voorop. De term Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in de genen van het bedrijf

Leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van KloosterTrots bestaat uit 3 groepen: vloeronderhoud, ontvetten en speciaal-producten. Wens je een product te kopen, maar staat deze niet op de site, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@profiverf.nl. Op aanvraag kunnen wij alle KloosterTrots producten leveren.

 

Google+