Caparol

Caparol

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Caparol, kwaliteit ervaren


Het professionele merk Caparol, dat sinds 1969 verkrijgbaar is in Nederland heeft mede dankzij de kwalitatief goede producten een goede plek veroverd binnen de Nederlandse markt. Caparol heeft vestigingen door heel Europa, overal kom je de gestreepte olifant tegen.

Caparol is ervan overtuigd dat als je werkt met superieure verf, dat je zelfs de meest uitdagende schildersklus aankunt. Caparol staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is dan ook niet voor niks in Duitsland, Oostenrijk en Turkije marktleider op het gebied van bouwverven. Ook in de rest van Europa behoort Caparol tot een van de grootste ondernemingen in de verfbranche. Caparol staat garant voor het leveren van: hoogwaardige binnenmuurverven, kleurstabiele buitenmuurverven, duurzame lakken, kwalitatief hoogwaardige decoratieve wandafwerkingen en pleisters.

Caparol binnen- en buitenmuurverven

De binnenmuurverven zijn verkrijgbaar in mat, zijdemat, zijdeglans en glans. Deze zijn onderverdeeld in verschillende slijtageklassen. Deze gaan van slijtageklasse 1 t/m 3. Zo valt de bekende indeko plus onder slijtageklasse 1. Deze is zeer schrobvast en heeft een dubbele dekkracht. De buitenmuurverven zijn ook onderverdeeld in matte en zijdeglanzende muurverven.

Caparol biedt naast kwalitatief hoogwaardige verf ook trainingen aan voor de groothandel, architect, schilder en opdrachtgever: van kleurcollecties en kleurprogramma tot technische trainingen en demonstraties. Caparol staat voor een combinatie van voortreffelijke verf en adviezen op maat. Zo gaat iedere schilder of doe-het-zelver vol verfvertrouwen aan de slag.

Caparol voordelig online kopen bij Profiverf

Waar de professional al lang bekend is met Caparol, geldt ook voor dit merk dat steeds meer particulieren de verf gaan gebruiken. Omdat de producent niet rechtstreeks levert aan particulieren is online Caparol kopen bij Profiverf het ideale alternatief. Wenst u een Caparol product te kopen welke (nog) niet op onze website staat, neem dan even contact op middels het contact formulier. Wij kunnen zo goed als alle Caparol producten (binnen- en buitenmuurverven, lakken en beitsen) leveren tegen een concurrende en dus goedkope prijs.

Bekende referenties waarbij er gebruikt is gemaakt van Caparol zijn de Brandenburger Tor in Berlijn, Ridderzaal in Den Haag en het Nederlands Scheepvaartmuseum in Amsterdam.


Google+