Over Profiverf.nl

Waarom Profiverf?

Bij Profiverf koop je online professionele verf, lak en beits van topmerken zoals Sikkens en Sigma voor een eerlijke en betaalbare prijs. Onze professionele merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn geschikt voor zowel de beroepsschilder als de doe-het-zelver.

Op onze website tref je een uitgebreid assortiment aan met professionele vervenbeitsen en lakken. Naast  verfproducten kun je in onze verfwinkel ook de verschillende benodigdheden vinden. Van kwasten tot plakband, je vindt het allemaal onder de non-paint knop.


Bestellen?

Bestel je voor 15:00 uur, dan heb je het de volgende dag in huis.

Wens je een product te kopen, maar kun je deze (nog) niet vinden in onze online verfwinkel? Gelieve dan het contactformulier in te vullen, en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.


Veilig afrekenen

Je kunt bij Profiverf.nl veilig betalen via iDeal. Deze betaalmethode brengt geen extra kosten met zich mee. Je wordt automatisch doorgelinkt naar je eigen bank en betaald volgens de beveiligingsmethode van de bank. Op deze manier handel je het bestelproces direct af en kunnen wij de producten verzenden. Het is ook mogelijk te betalen door midde lvan een overboeking/voorruitbetaling.


Ons Doel

Het streven van Profiverf is om professionele topmerken zoals Sikkens en Sigma aan te bieden voor een concurrerende en betaalbare prijs. Wij blijven ons best doen om de producten zo scherp mogelijk geprijsd te houden zodat ze voor jou interessant zijn en dat ook blijven.

 

Met vriendelijke groet,

Team Profiverf

 

KVK:     59590351
BTW:    NL 125538121B01 
Bank:   NL90 RABO 0148517560 t.n.v. Profiverf

 

Facebook ProfiverfGoogle+ ProfiverfTwitter ProfiverfLinkedIn ProfiverfPinterest Profiverf