Onderdelen 1 tot 16 van totaal 31

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 31

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Non-paint producten

Niet alleen de verf, maar ook de non-paint producten zoals verfmaterialen en verfgereedschap van Profiverf, zijn kwalitatief hoogwaardig en scherp geprijsd. Al het verfgereedschap dat je als doe-het-zelver of als professional nodig hebt vind je in onze webshop.Verfgereedschappen en materialen worden direct vanuit de groothandel verkocht, zo kunnen wij de scherpste prijs hanteren. Het geheim achter een succesvolle schildersklus is goed materiaal!

Profiverf verkoopt kwalitatief hoogwaardige afbijtmiddelen zoals Wenfex Super. Dit is een snelwerkend, eenvoudig te gebruiken afbijtmiddel voor het verwijderen van 1 a 2 lagen componenten verf.

Daarnaast biedt Profiverf Kloostertrots reinigingsmiddelen aan. Voordat je met een verfklus begint is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon en glad is. Vervolgens ontvet je deze en dan kan deze worden opgeschuurd. Wij verkopen topproducten zoals Kloostertrots reinigingsmiddelen en Klingspor schuurppapier. De producten van Kloostertrots zijn kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen- en onderhoudsmiddelen die zowel professioneel als huishoudelijk gebruikt kunnen worden. Kloostertrots legt bij de ontwikkeling van producten de nadruk op duurzaamheid. Zij zorgen ervoor dat er op een verantwoorde manier gereinigd kan worden. Het leveringsprogramma van Kloostertrots bestaat uit Vloeronderhoud, Ontvetten en Speciaal-producten.

Verder biedt Profiverf vele professionele kwasten, afstrijkroosters, rollers etc. aan. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Professionele kwasten zijn voor een goede verfklus van groot belang. Zij nemen veel verf op en laten weinig structuur achter. Wij begrijpen dat je naast kwalitatief hoogwaardige verf ook hoogwaardige schildersmaterialen nodig hebt. Professionele schilderssponzen, tape, afdekfolie, acrylaatkit of vulkit vindt je ook op onze site. Wij bereiden je voor op die grote schildersklus.

Mocht er iets niet vindbaar zijn op onze site, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen de meeste producten bestellen.

 

Google+