15 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Online lak kopen bij Profiverf.nl

Lakverf bestel je bij Profiverf.nl snel en gemakkelijk tegen lage prijzen. Wij verkopen lakverf in diverse glansgraden voor verschillende ondergronden. Is je bestelling groter dan € 75,-, dan is de verzending gratis. Bestelling voor 15:00 heb je de volgende dag in huis. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen. De lak die wij verkopen zijn van topmerken (zoals Sikkens en Sigma) en staan garant voor kwaliteit.

Lak bestellen

Bij Profiverf kun je veilig lak kopen door middel van iDeal. Hierdoor kun je veilig en snel afrekenen in je eigen vertrouwde bankomgeving.

 

Glansgraden en ondergronden

Zijdeglanzende lak en Hoogglans lak

Alkydharsverf en watergedragen lak zijn er altijd in hoog- en zijdeglans. Het verschil zit verder in de uitstraling en duurzaamheid. Hoogglans heeft een glanzende uitstraling en zijdeglans heeft een mattere uitstraling. Hoogglans wordt vooral buiten gebruikt door de harde toplaag, echter deze is ook voor binnen gebruik.  Zijdeglans wordt vooral binnen gebruikt. Hoogglans bij alkydverf heeft een mindere glans dan hoogglans bij watergedragen verf.

Lak is geschikt voor verschillende ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk, beton, hard-pvc, metaal, vezelcement en hout. De ondergrond moet wel echt glad zijn want oneffenheden zijn vooral bij hoogglans heel goed zichtbaar.

Lakverf verwijderen

Het verwijderen van lak kan soms een hele uitdaging zijn. Schuren, afbranden en een afbijtmiddel(Nelf Wenfex Super Afbijtmiddel) behoren tot de mogelijkheden. 

 

Wist je dat: Ergens lak aan hebben

Ergens lak aan hebben, het spreekwoord dat nu wordt gebruik indien je ergens onverschillig tegenover staat. Is ontslaan uit de uitspraak; het is maar lak. Dit betekende dat iets niet veel betekenis had. (het is maar gein, het is maar klein laagje)

White Washen, Shabby Chic, Brocante
Google+