5 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Betonverf

Het gebruiken van een professioneel merk betonverf komt het resultaat ten goede. Een betonverf is voor een betonnen of stenen ondergrond. Bijvoorbeeld ondergronden in de berging, garage, het balkon of terras. Door een slimme en optimale samenstelling van hoogwaardige grondstoffen bieden onze betonverven bescherming en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.

Betonvloeren slijten door gebruik, het kan voorkomen dat er gaten in de toplaag komen. Daardoor is het belangrijk om een goede betonverf te gebruiken. Profiverf biedt professionele betonverf aan tegen een lage prijs. Je kunt dan rekenen op de beste kwaliteit. Deze verf is tevens antislip, slijtvast en goed reinigbaar. Met onze verfmengmachines kunnen we elke gewenste kleur mengen.

Wanneer er sprake is van een intensieve belasting van de vloer door bijvoorbeeld auto's, dan is speciale garagevloer verf geschikt. De Caparol Dispobox 442 Garagesiegel. Deze is bestand tegen weekmakers in rubberbanden, benzine en olie. Hiernaast is de verf ook nog eens milieuvriendelijk en daarom toepasbaar in scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

 * Nu ook zwembadverf en vijververf te koop. Kan gebruikt worden voor de bekleding van vijvers in beton. Deze zwembadverf  is gemaakt op basis van geplastificeerde chloorrubberhars en heeft een uitstekende waterweerstand.*

Wist je dat: Betonrot

Het woord betonrot moet uit de ''Woordenlijst Nederlandse Taal'' gehaald worden. Beton kan helemaal niet (zoals hout) rotten. Het verschijnsel betonrot zit hem in de slechte kwaliteit van de uitvoering. Betonrot voorkom je door een juiste hoeveelheid cement, goede samenstelling water/cement, goede verdichting en een juiste nabehandeling.

Google+